Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uusi alku

Saarenmaan jälkeinen pitkä kisatauko on nyt päätetty ja kisakausi on saanut taas uuden alun. Loppukauden suunnitelmat menivät osaltani uusiksi, koska Hollannin tiimin kisaohjelma lytistyi heinäkuun ja osittain elokuunkin osalta käytännössä täysin, joten Hollantiin en ole menossa aivan hetkeen. Loppukauden yksittäinen iso tavoite onkin menestys Baltic Chain Tourissa (UCI 2.2).

Mutta itse asiaan! Viime viikon torstaina tein pienen reissun Hämeenlinnaan ajamaan Kohinoor ajoja treenimielessä, samalla tuli myös vierailtua Joensuun aikojen treenikaverin Olli Miettisen luona. Ahveniston moottorirataa kiertäminen oli hyvää harjoitusta ja tulihan sieltä samalla myös treenikisan voitto, vaikka Olli antoikin kovan vastuksen.

Eilen oli sitten luvassa Leijona GP, sama reitti kuin reilu viikko sitten, mutta pituutta lisää 10 kierrosta ja mukana hieman enemmän porukkaa. Kisassa tuli ajettua aika aktiivisesti ja enpä tainnut viihtyä pääjoukossa kahta kierrosta enempää vaan tuli mentyä hatkasta hatkaan kisan alkupuolella. Lopullinen irtiotto muodostui jo ennen kisan puoltaväliä, mukana viisi ajajaa, joista kolme TWL:stä. Tämä antoikin mahdollisuuden pieneen taktikointiin ja sitä kautta saimme varmistettua seuralle helpohkosti kolmoisvoiton, järjestyksen ollessa allekirjoittanut, Pökäle ja Rossi.

Seuraavaksi vuorossa on Lauri Ausin muistoajo Virossa sunnuntaina, tavoitteena mikäs muukaan kuin voitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti