Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

lauantai 15. tammikuuta 2011

Lumihangen keskeltä Espanjan aurinkoon

Vuosi on vaihtunut ja aikaa kulunut viimeisestä kirjoituksesta jo melkoisesti, mutta mitään ihmeellistä ei ole silti tapahtunut. Treenit ovat menneet ihan mukavasti, vaikkakin kelit eivät ole aina suosineet, mutta kuitenkin olen saanut ihan mukavan määrän hyvälaatuisia tunteja kasaan. Kunto on menossa koko ajan oikeaan suuntaan ja kehitystä on tapahtunut monilla osa-alueilla, toivottavasti nämä parannukset näkyvät kesällä myös pyörän päällä.

Kausi 2011 on vielä aika pahasti hämärän peitossa, mutta ainakin se on varmaa, että en ole menossa takaisin Belgiaan Geox-Fuji Test Teamin väreihin. Maajoukkueen ja oman seuran eli TWD-Länkenin kanssa pitäisi päästä näillä näkymin ajamaan muutamia hyviä kisoja ulkomailla jo toukokuussa. Mutta kuten kaikki pyöräilyn parissa olevat ihmiset tietävät niin mikään ei ole varmaa kuin se, että kaikki on epävarmaa.

Kiitos sukulaisten minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä Teneriffalle ajamaan kahdeksi viikoksi ensi tiistaista alkaen. Tämä sattuikin hyvään saumaan, kun on alkanut lähialueen ladut tulemaan vähän liiankin tutuksi viimeisen noin 1500 hiihtokilometrin aikana. Muutenkin säistä johtuen "oikeaa pyöräilyä" on pystynyt toteuttamaan niin huonosti, että tekee hyvää saada alle myös lajinomaista harjoittelua, koska hiihtokunto ei nyt aivan hetkessä siirry vauhdiksi pyörän päällä. Teneriffalta tulon jälkeen on vuorossa maajoukkueen leiri Pajulahdessa ja siellä toivottavasti selviää hieman tarkemmin minkälaista ohjelmaa maajoukkueella on kaudella 2011.

Blogiin kirjoittelen taas kunhan on jotain kirjoittamisen arvoista, tällä hetkellä se on aika vähissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti