Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 29. lokakuuta 2012

Suunnitelmia kaudelle 2013

Ensi kauden suunnitelmat alkavat olla melko pitkälti hahmottuneet, joten voin kertoa hieman asian tiimoilta, vaikka suunnitelmat eivät aivan kiveen hakattuja olekaan.

Varmaa on kuitenkin se, että jatkan Hollannissa ajamista NWVG:n väreissä kuten tänä vuonnakin, se siis tarkoittaa sitä, että kisakausi alkaa helmikuun lopussa, aikaa siihen on siis enää alle neljä kuukautta. Hollannissa olisi tarkoitus olla toukokuun loppuun saakka ja tulla sitten Suomeen, olettaen että maajoukkue pääsisi ajamaan Baltian maiden UCI-kisoja. Loppukauden kohtalo on vielä hieman avoin, mutta sinne on taas niin paljon aikaa, että vaikka mitä ehtii tapahtua matkan varrella.

Harjoitteluun ei ole tulossa ihmeempiä muutoksia, koitetaan harjoitella määrällisesti tarpeeksi ja samalla myös tehokkaasti. Suurimpana erona se, että leireilyä olisi tarkoitus suorittaa neljä viikkoa ennen kilpailukauden alkua, joka olisi reilusti enemmän kuin tänä vuonna. Opiskeluakin pitäisi vähän harrastaa, jotta ingengjörin tutkinto olisi jossain hamassa tulevaisuudessa taskussa. Ja 45op tulisi myös saada kasaan, ettei Kelan Karhu tule kylään. Tosin helmikuun jälkeen allekirjoittanut ei meinaa pahemmin viihtyä koulun penkillä, joten saa nähdä miten yläpuolinen yhtälö onnistuu.Täytyy loppuun avautua hieman. Kumma juttu, mutta viimeaikaiset uutiset, jotka ovat lianneet jo ennaltaan huonoa pyöräilyn mainetta vieläkin huonommaksi ovat tehneet sponsoreiden saamisen entistäkin vaikeammaksi. Onneksi aina voi luottaa "vakiosponsoreihin" eli Kelaan ja Osuuspankkiin. No sponsoreiden metsästys jatkuu ja toivottavasti tähän listaan löytyy myös jatkoa, koska ulkomailla kilpaileminen sekä harjoittelu vaatii jonkun verran budjettia, jonka koko ei tällä hetkellä päätä huimaa.


Niin ja kausi 2013 alkoi virallisesti tänään, treenit pyörivät taas, niistä ehkä myöhemmin jotain, vaikka ei niistä oikein kerrottavaa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti