Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Yhteenveto kaudesta 2012

Tällä kertaa mennään suoraan asiaan ja säästytään turhilta löpinöiltä.

Rehellisesti sanottuna kausi 2012 oli melkoinen pettymys, johon ei hirveästi valopilkkuja sekaan mahtunut. Suurilta pohjanoteerauksilta vältyttiin, mutta se ei kovin paljoa lohduta.

Kauden harvoja hyviä hetkiä olivat neljäs sija Skandis GP:ssä sekä yhdeksäs sija Riga GP:ssä. Muuten kisat ja niiden tulokset olivat aika pitkälti samanlaista tasapaksua kuraa, ei hyvää mutta ei hirveän huonoakaan.

Joku voi tietysti ihmetellä, että miten allekirjoittaneen mielestä kausi meni melko pitkälti päin honkia, kun kuitenki tuli kaudella 2012 pari voittoakin Suomessa napattua. Tämä johtuu pitkälti siitä, että tavoitteet ovat paljon korkeammalla kuin pelkästään Suomessa menestymisessä.

Loppuun voisi listata syitä kauden epäonnistumiseen sekä mussuttaa vähän kaikesta, mutta jätän sen tällä kertaa välistä. Seuraavassa päivityksessä kerron (toivottavasti) hieman seuraavan vuoden kuvioista ja sen myötä jätetään tämän vuoden synkistelyt taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti