Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kohti vuotta 2013

Jahas, taas on muutama viikko vierähtänyt viimeisestä päivityksestä, joten lienee aika kasata yhteen viime aikojen (vähäiset) tapahtumat.

Treenit ovat menneet ihan mukavasti, mitä nyt viime viikon koulun aiheuttama tenttihelvetti hieman haittasikin. Testituloksetkin tulivat perille ja ei nyt aivan vielä tarvitse heittää kirvestä kaivoon ensi vuoden suhteen, vaan lähtökohdat ovat ihan mukavat.

Joulua edeltävä treenijakso saatiin tänään pakettiin, kun päätimme TWD-Länkenin kolmen päivän treenileirin. Hyvällä porukalla kävimme hieman hiihtämässä ja tulipa sitä ajettua ratapyörällä sisähallissa, mukavaa vaihtelua näin talviseen treenaukseen. Mukana olivat myös seuran uudet tulokkaat ja taisi siellä myös näkyä joku kuihtuneen näköinen vanha pappa sinivalkoisissa ajokamoissa rataa pyörimässä. On kuulema lähdössä ulkoilemaan kohta Australiaan, joten hyvää peesiä oli tarjolla.

Retropyörät hallitsivat vauhtia. Kuva EL/TWL.


Huomenna sitten nokka kohti Susirajaa. Joulu meneekin siellä ja sen jälkeen aletaankin odotella kuumeisesti ensimmäistä Epsanjan leiriä, joka alkaa tammikuun 19.päivä. Helmikuussa pitäisi vierailla vielä Hollannin tiimin leirillä ennen kisakauden alkua, mutta pitää vielä odottaa miten hollantilainen soppa kehittyy. Sillä kuten tiedetään niin pyöräilyssä on varmaa vain se, että kaikki on epävarmaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti