Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Suunnitelmat sekaisin

Joo-oo, eipä mennyt kaikki taas kuin elokuvissa. Kuten viimeksi mainitsin, niin olisi pitänyt päästä ajamaan kortteleita Hollannissa, mutta eipä totetunut se homma. Sitten oli vielä suunnitelma C, eli mennä Pelekijaan ajamaan kermiksiä, tosin sekin kusi loppujen lopuksi erilaisisten syiden takia. Eli lopulta viikonloppua vietettiin treenaten, mielellään olisi kyllä ajanut kisaa, mutta kun ei muuta ollut tarjolla, niin sitten kynnettiin lenkkiä.

Viikon päästä pitäisi päästä ajamaan kisaa piiitkän tauon jälkeen, olettaen ettei kisa taas jää jostain ihmeen syystä välistä. Joskus olenkin täällä sanonut, että pyöräilyssä on vain varmaa se, että kaikki on epävarmaa, on pitänyt aika hyvin paikkansa viime aikoina! Mutta siis 1.4 vuorossa on Altena Biesbosch Ronde, aprillipäivän kunniaksi tähdätään käytännön pilaan eli kilpailun voittamiseen, vaikka aika utopistista se onkin. Mukana taas liuta Continental-tiimejä ja huhun mukaan pari maajoukkuettakin, joten vauhtia pitäisi riittää.

Päivitin kisakalenteria, huhtikuussa on kolme ihan hyvää kisaa, mutta hieman enemmän kieltämättä kaipaisi startteja. Kahdelle tyhjälle viikonlopulle olen jo katsellut kisoja ja löytänytkin muutaman sopivan, mutta kun ei omista autoa niin tahtoo olla aika pahasti muista riippuvainen...


Eiköhän tämä taas riitä tälle kerralle, jos sitä seuraavalla kerralla pääsisi kirjoittamaan jotain ajetusta kisasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti