Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Fellmannin Ajot

Kisakausi avattu nyt myös kotimaan kamaralla, kun tänään oli vuorossa perinteikäs ja samalla oma sekä tiimin kotikisa Fellmannin Ajot. Sijoitus oli ensimmäinen häviäjä eli neljäs, mutta onneksi tiimikaveri Paavo korjasi lopun soololla voiton kotiin.

Reitti oli täksi vuodeksi muuttunut hieman aikaisemmasta ja olipa mukaan saatu pieni pätkä hiekkaakin, mielestäni onnistunut parannus verrattuna viime vuoteen. Kisa ampaistiin käytiin ihan mukavalla vauhdilla ja heti alusta alkaen porukka rakoili hieman. Aika alkupuolella kärkeen karkasi Paavo, Mansner ja yksi mies patonkimaasta. Itse iskin hieman myöhemmin yksin väliin ja pääsinkin porukan perälle kunnes rengas kosahti samalla hengenvedolla. No uutta kiekkoa alle ja neutraalin jälkeen takaisin hatkaan.

Hieman myöhemmin hatkaan tykitti mukaan Keppisin Manninen ja myös Veikkanen kyllästyi jossain vaiheessa pääjoukon vauhtiin ja tuli vauhdittamaan matkantekoa. Allekirjoittanut koitti kilpailun lopussa sätkiä säälittävästi irti hatkasta siitä välillä onnistuenkin, tosin eroa ei paljoa syntynyt. Sen verran sai sentään muita pehmitettyä, että kun Paavo iski kaksi kierrosta ennen maalia niin voittaja oli samantien selvillä. Loppukirissä sitten neljäs sija, joka oli hieman laiha lohtu, mutta onneksi tiimi voitti sentään kisan.

Mäkiläski ajamassa päin tolppaa


Huomenna uutta yritystä Porvoossa, pitää koittaa riehua jotain ettei mene ihan lusmuiluksi. Loppuun vielä villi veikkaus, että huomisen voittaja voi olla suurella todennäköisyydellä sama kuin tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti