Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Tour of Estonia, etappi 3

Mäkiläski horisee hieman viimeisestä etapista, josta muodostuikin melko rankka kuten olinkin aavistellut. No jalkaa oli sentään sen verran, että kärkiporukassa maaliin sijalla 26 ja pystyi siellä matkan varrella jotain yrittämäänkin.

Kilpailu on monena aikaisempana vuotena ratkennut jo ensimmäisellä tai toisella kierroksella, joten ajattelin että näin voi käydä tänäkin vuonna. Pääsin kierroksen toisen nousun alle aivan kärjestä ja kun jalat tuntuivat ihan hyviltä niin tykittelin siihen nyppylään mitä jaloista irti sai. Harmittavasti kukaan ei tullut peesiin, joten hieman rimpuilua yksin ja takaisin pääjoukon hoteisiin tasaannuttamaan maitohappoja.

Kisa jatkui melkein koko päivän aika reippaalla matkavauhdilla ja pahempia hengähdystaukoja ei ollut. Irtiottoja ja niiden yrityksiä oli menossa koko ajan enemmän tai vähemmän, mutta etappiajon luonne muutti kisaa sen verran, että kaikki irtiotot tulivat kiinni. Iskua oli aina viimeiseen kierrokseen asti, mutta loppujen lopuksi kisa meni massakiriin. Siinä Paavo koitti vielä hieman jeesata, mutta kun jalat olivat jo pari kilometriä ennen maalia tönkkösuolatut maitohapolla niin eihän siitä mitään tullut. Maaliin kuitenkin sijalla 26, parempaankin olisi ollut mahdollisuutta jos siellä jaloissa olisi ollut edes hieman enemmän taagia, mutta menee taas kyllä iänikuiseksi jossitteluksi.

Kokonaisuutena Tour of Estonia oli kieltämättä pieni pettymys, alku oli aika nihkeää, mutta viimeisellä etapilla pystyi sentään nousemaan takaisin omalle tasolle. 26:s sija ei kuullosta varmaan kovin kummoiselta, mutta kyseisessä ajoseurassa se on sentään tyhjää hieman parempi saavutus. Toisaalta parempaa tulosta pitäisi saada aikaiseksi, jos meinaisi saada jonkinlaista paperia allekirjoitettavaksi kauden päätteeksi...

Seuraavaksi vuorossa kisaa kotimaan kamaralla Lahdessa ja Porvoossa, jos se kauden voittotili aukeaisi siellä ??

Ja terveiset ADT:lle, siellä näköjään luetaan myös tätä blogia kun tiedetään tulla testaamaan niin sopivaan aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti