Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 1. heinäkuuta 2013

SM-Maantie 2013

Ei nappaisi taaskaan kirjoitella kisasta oikein mitään, surkeasta sijoituksesta kun ei meinaa saada juttua aikaiseksi.

Kovat oli kovia ja mitalit menivät melko odotetuille ajajille, tiimi nappasi miesten kisasta kivasti kaksoisvoiton. Tosin ei se hirveästi mieltä lämmitä, kun samaan aikaan oma kisa menee enemmän tai vähemmän päin persettä... Noh, aina asiat eivät mene ihan putkeen.

Muutenkin ajaminen kisassa oli taas kerran, perisuomalaiseen tapaan, melko mielenkiintoista. Saattoi tulla sanottua jollekin kisan aikana hieman ikävästi, kun ihmettelin muiden ajajien ja tiimien tekemisiä, toivottavasti kukaan ei ottanut asiaa liian vakavasti ja vetänyt hernettä nenään.

Lauantaina pitäisi ottaa suunta kohti Ruotsia, tosin sitä ennen pitää kerätä ajomotivaatio kasaan, nimittäin tällä hetkellä ei koko pyöräily pahemmin jaksa kiinnostaa...

Kettu kuittaa, hieman ketuttaa!

1 kommentti:

  1. Kyllä se motivaatio jostain vain löytyy vaikka nyt just ei siltä tuntuisikaan. Eikun "nokka kohti uusia koitoksia" Periksihän ei Sami anna!
    t. p&r

    VastaaPoista