Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 19. elokuuta 2013

Kausi paketissa

Jahas, mitenkäs tässä pääsi nyt näin käymään, kausi loppuikin jo ennen aikojaan. Tarkkasilmäiset ovat jo ehkä huomanneetkin, että Liedossa ja SM-korttelissa miehen nimen perässä luki DNS. Näiden kisojen listaan joudutaan lisäämään myös valitettavasti Baltic Chain Tour, joka oli yksi koko kauden päätavoitteista. Noh, ei auta itku markkinoilla, kisoja tulee ja menee, mutta silti tilanne syö miestä enemmän tai vähemmän.

Viimeisen reilun viiden viikon aikana on tullut vietettyä paljon enemmän aikaa sairastellessa kuin pyöräillessä, varsinkin viimeisen parin viikon aikana. On ollut hieman flunssaa, mutta viimeisimpää tautia ei olla saatu taltutettua ja sen syykin on vielä hieman hämärän peitossa. Toivottavasti viimeisimmistä testeistä selviäisi jotain, niin voisi toipua treenikuntoon ehkä jossain vaiheessa, koska levolla tauti ei ainakaan ole menossa ohi. Toisaalta mihinkäs tässä on kiire, kun kisakausi on jo laitettu pakettiin, ehkä sitten ensi kautena...

Eipä tässä jaksa enempää jossitella ja mussutella, voisi mennä teksti liian negatiivisen sävyiseksi. Ja kun otetaan huomioon jo tekstien normaali sävy niin parempi jättää homma tähän.

Kettu kuittaa!

2 kommenttia:

 1. Olipa harmi!
  Kuitenkin Lauri Ausin muistokisasta hyvä sijoitus kauden loppupuolelle tuonee parempaa fiilistä, että kyllä se pyörä kulkee kunhan mies ei ole kipeä.
  Kun vain selkoa tulee, niin valota ihmeessä ensi kautta myös blogin seuraajille.

  Ja tsemppiä harjoitteluun sitten kun siihen pääset!

  -ville

  VastaaPoista
 2. I feel you, bro. Uuteen nousuun!

  -Jaepis

  VastaaPoista