Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

torstai 17. marraskuuta 2011

Alkukauden rimpuilua

Treenikausi 2012 on ollut nyt käynnissä reilun 2 viikkoa ja harjoitustunteja on taas alkanut kertymään pitkästä aikaa hieman enemmän. Mitään hirmumääriä ei ole tullut, vaan maltillisesti lisääntyvää pk-treeniä, jonka seassa hieman kuntopiiriä ja rullilla ajelua. Treenaus onkin maistunut ihan mukavalle, varsinkin kun ajokelit ovat olleet vuodenaikaan nähden melko hyvät ja ajoseuraa on ollut kivasti.

Pitkän harjoitustauon vaikutukset huomaa, kunnollista treeniä siis tullut viimeksi heinäkuussa, mutta ne eivät kuitenkaan ole aivan niin pahoja kuin ennakoin. Suurempaa väsymystä ei ole ilmennyt, mutta päivien väliset erot ovat välillä todella huomattavia. Pk-alue on kaiken huomioon ottaen kohtuullisessa hapessa, mutta silti ollaan todella kaukana kesän tasoista. Jos innostuu jotain pientä nyppylää ajamaan vähänkin reippaammin niin nopeasti huomaa, että ei se pyörä hirveästi liiku, mutta se ei liene vaarallista tähän aikaan vuodesta. Wateista sen verran, että anaerobiselta kynnykseltä puuttuu 50w, joten kyllä sitä hieman kesän arvoista on tullut tiputusta.

Pimeissä syysilloissa jatkuu kadonneiden wattien metsästys sekä ylimääräisten kilojen sulattelu, ehkä pientä valoa jo siellä tunnelin päässä näkyykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti