Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 27. helmikuuta 2012

Omloop Houtse Linies

Sunnuntaina ajettu Omloop Houtse Linies avasi allekirjoittaneen kisakauden 1½ kuukautta normaalia aikaisemmin. No saatiinpa sekin pois alta ja nyt tietää vähän millä tasolla on kisoissa muihin nähden.

Itse kisa alkoi melko ripellä tahdilla, ensimmäisen tunnin keskinopeuden ollessa reilusti päälle 45. Ajaminen porukassa korttelimaisella ja tuulisella reitillä oli hermostunutta ja paikastaan sai taistella koko ajan. Tämä tuntuikin hieman oudolta, kun viimeisestä maantiekisasta oli aikaa suunnilleen seitsemän kuukautta.

Vauhdin pidosta ei tarvinnut itse hirveästi huolia vaan sai keskittyä mukana pysymiseen. Porukka menikin palasiksi jo aikaisessa vaiheessa ja löysin itseni kakkosporukasta. Porukat yhdistyivät kuitenkin noin 60km kohdalla ja kisa alkoi uudestaan. Heti tämän jälkeen lähtikin ratkaiseva irtiotto, jossa ei ollut seuraltamme yhtään ajajaa. Koitimme ajaa sitä kiinni viiden miehen voimin ja pääsimmekin jo 20 sekunnin päähän, mutta emme saaneet irtiottoa kiinni, koska muut joukkeet eivät suostuneet auttamaan. Tämän jälkeen top-10 sijoitukset olikin jo jaettu. Koitin pari kertaa päästä hyvään väliporukkaan mukaan, mutta tuloksetta ja loppukisan vietinkin kituen pääjoukossa. Pääjoukon kirissä en jaksanut lähteä riehumaan vaan päätin istua hieman taaempana ja välttää kolarit.

Lopputuloksena maaliin sijalla 45 "lievästä" nestehukasta kärsien, kun viimeinen tunti meni ilman juomista pienestä kommunikaatio-ongelmasta johtuen. Tästä johtuen tänään olo onkin ollut melko väsynyt, mutta kun tästä palautuu niin on taas vahvempana seuraavassa kisassa.

Tälläistä tällä kertaa, parempia sijoituksia jahdaten seuraavaan kertaan!
Mukulalla hinaamassa pelotonia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti