Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Riga GP

Taas yksi reissu Baltiaan takana ja saihan siellä tällä kertaa jopa jotain aikaseksikin, tosin ei silti mitään juhlimisen aihetta kisatuloksista löydy.

190km kisa starttasi ihan reippaalla vauhdilla ja yritystä oli kautta rintaman. 15km kohdilla iskin ja vähän myöhemmin mukaan liittyi reilu kymmenen kuskia ja samalla päivän irtiotto oli muodostunut. Seuraavat 140km taitettiin hyvää kyytiä lumi,vesi -ja raekuurojen säestämänä, tosin taisi siellä jopa aurinkokin välillä paistaa. Sitten hatkaporukan kovemmat kuskit alkoivat rynkyttää ja pian kärkeen muodostui seitsemän kuskin ryhmä, joka ratkaisi kisan parhaat sijoitukset. Itselläni ei jaloissa riittänyt tarpeeksi potkua, joten jäin kakkosporukkaan taistelemaan himmeämmistä sijoituksista. Loppujen lopuksi tulin maaliin yhdeksännellä sijalla, ihan kohtuullinen tulos, mutta aina tietysti haluaisi parempaa.

Lauantaina on vuorossa Fellmannin Ajot Lahdessa ja sunnuntaina lähes legendaarinen Porvoon Ajo, joka lienee tänä vuonna kovin kotimainen maantiekisa. Molemmista kisoista lähdetään tavoittelemaan tälle vuodelle ensimmäistä merkintää voittosarakkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti