Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Voitoton viikonloppu

Jahas, taas yksi enemmän tai vähemmän surkea kisaviikonloppu on takana. Yritystä oli melkein vaikka muille jakaa, mutta tulosta ei tullut, eli vanha virsi soi taas kerran!

Fellmanin ajoista ei jäänyt paljoa sanottavaa, yhden välikirin sain napattua ja siihen se jäikin. Voittokin karkasi seuran ulkopuolella, kun Kimmo kukisti Paavon loppukirissä. Positiivista kisassa oli se, että alkuviikon sairastelu ei vaikuttanut pahemmin ajamiseen.

Porvoon ajoissa tuli vietettyä aika tarkalleen 110km irtiotoissa, mutta tulos jäi laihaksi, kun pääjoukko tuli takaa kiinni pari kilometriä ennen maalia. Sanomattakin selvää, että jäi hieman harmittamaan.

Noh, tulipa edes hyvät treenit tehtyä. Maanantaina otetaankin jo suunta kohti Viroa, kun vuorossa on perinteinen Saaremaa Velotuur. Maantiepyöräilyn SM-kisoja ei tule tänä vuonna ajettua, kiitos Suomen Pyöräilyunionin sähläyksien. Ja pitäähän sitä antaa välillä muillekin kuin TWD-Länkenin ajajille mahdollisuus voittoon ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti