Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Saaremaa Velotuur

Saaremaa Velotuur on ajettu maaliin huonolla menestyksellä ja melko rikki oleva mieskin on palannut jo Lahteen. Mitäs tältä reissulta jäi taas käteen, voi kysyä.

Keikka meni sen verran perseelleen, että mitään syvällisiä kertomuksia etapeista ei jaksa raapustaa. Voikin todeta, että kaikki etapit menivät enemmän tai vähemmän mönkään.

Stage 1: Joukkueaika-ajo, 19km, meni niinkuin odotinkin. Viidellä miehellä turpaan tuli kahdeksan miehen joukkueita vastaan, yllätys yllätys, melkein 1½min. Ei nyt niin huonosti, mutta parantaakin voisi.

Stage 2: Tartu-Viljandi 151km. Neljän miehen hatka meni kuin menikin maaliin asti, kaikki pääjoukossa ongelmitta maaliin, sijoitukset eivät mainitsemisen arvoisia.

Stage 3: Viljandi-Rapla 144km. Etappia kuvaa hyvin savolainen supersankari, Vituiks Män. Missattiin porukalla iso 20 miehen hatka, jota yritettiin ajaa kiinni, mutta viittätoista sekunttia lähemmäksi ei päästy ja sinne se meni ja GC samalla kuin tuhka tuuleen. Synkkää aikaa.

Stage 4: Liiva-Kuressaare 162km. Legendaarinen hiekkatie-etappi. Tuulen ansiosta patotie meni rauhassa ja kaikki odottivat vain hiekkatietä. Kruusatien puolessa välissä takakumi alkoi tyhjentyä ja kun uuden kiekon saamisessa kesti ikuisuus niin se oli siinä. Samalla päättyi viisi vuotta kestänyt rengasrikoton aika Saarenmaalla. Maaliin supergrupetossa, söi miestä.

Stage 5: Kuressaare-Sääre-Kuressaare 108km. Viimeisellä etapilla koitettiin paikata epäonnistunutta reissua raivoisalla yrityksellä koko joukkueen voimin, mutta taas jäi luu käteen. Virolaiset päästivät pienen hatkan menemään ja se ei tullutkaan kiinni. Eli ei mitään tulosta taaskaan, sehän se olikin koko reissun trendi.

Ja vielä kysymykseen, että, mitäs reissusta jäikään tuomisiksi ??? No tuloksellisesti reissu oli aivan katastrofi ja eipä muutenkaan ole ihmeempää sanottavaa, joten reissun voi todeta rankasti epäonnistuneeksi. Noh, kunhan tästä vähän lepäilee ja aloittaa uudestaan treenaamaan niin pyörän pitäisi ainakin kulkea. Ja jos ei kulje niin sitten voikin vaipua synkkyyteen!


Ps. Seuraavan kerran, kun virolaiset tulevat Suomeen ajamaan niin suomalaiset voisivat noudattaa koko rintamalla samanlaista taktiikkaa kuin virolaiset, eli kaikki ajavat ulkomaalaisia vastaan ja elämä tehdään kaikin tavoin hankalaksi. Siten saadaan voitot pysymään kotimaassa, ainakin hieman suuremmalla todennäköisyydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti