Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Epäonnistunut leiri Espanjassa

Ei nyt nappaisi hirveästi kirjoitella kuluneesta leiristä, mutta koitetaan nyt vääntää jotain jutun tynkää ja samalla välttää liiallista synkistelyä.

Sanotaan vain lyhyesti, että leiri meni enemmän tai vähemmän huonosti, syynä lähinnä leiriä edeltänyt sairastelu. Aloitin kevyen treenaamisen parin kuumeettoman päivän jälkeen ja tuli ajettua lähes koko ajan käsijarru päällä, mutta silti kroppa ei tahtonut toimia kunnolla. Pyörä ei liikkunut oikein mihinkään ja väsy iski puseroon aivan liian helposti, tuli sitten tämän johdosta otettua leiri kevyesti, koska turha ajaa itseään sudenkuoppaan tässä vaiheessa kautta.

Paluu Suomeen on jo suoritettu ja huomenna olisi tarkoitus käydä verikokeissa ihan vain kaiken varalta. Loppuviikko tulee luultavasti otettua kevyesti ja ensi viikolla aletaan taas treenaamaan, jos mies on elpynyt. Ja parasta olisi olla.


Toivottavasti seuraavan kerran kirjoittelen hieman positiivisemmissa merkeissä, sitä odotellessa.


Ps. Kannattaa varoa Samuelia kevään kisoissa, mies voi olla aika kovassa iskussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti