Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 4. helmikuuta 2013

Streptokokki

Noniin, löytyihän se syy viimeisten viikkojen väsymykseen ja sairasteluun. Nieluviljelystä löydettiin streptokokki-bakteeria, joten antibiootteja popsitaan tässä seuraavat kymmenen päivää. Ja tietysti harjoitella ei saa samaan aikaan, eli huono treeniputki saa vain jatkoa.

Hienoksi tämän episodin tekee vielä se, että näyte josta streptokokki todettiin on melkein kolmen viikon takaa. Sattui vain käymään niin, että joku unohti ilmoittaa asiasta eteenpäin, voisin sanoa, että syö miestä. Ja aika rajusti. Onneksi tuli sentään hakeuduttua uudestaan lääkäriin, muuten olisi tullut painittua ongelmien kanssa vielä pidempään.

Nyt tulee melkein kuukauden pätkä, jossa treeniä ei ole oikein ollenkaan ja se ei olisi voinut tulla kovin paljoa huonompaan ajankohtaan. Mallorcan leirille pääsen näillä näkymin mukaan, mutta siellä pitää ottaa melko varovasti ja lähes heti leirin jälkeen alkaakin jo kisakausi. Ykkösjoukkueeseen pääsy on tältä istumalta aika kaukainen ajatus ja voisi veikata, että ensimmäiset kisat tulevat olemaan tuskaisia. Mutta pitää koittaa silti pysyä positiivisena, vaikka voisinkin todeta, että on kyllä melko synkkää aikaa juuri nyt.


Mallorcalla voidaan sitten todeta, että mikä on tilanne kunnon suhteen, joten palataan asiaan silloin. Kettu kuittaa ja poistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti