Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Tulevia kisoja

Taas on vettä joessa virrannut sen verran, että toukokuu on koittanut. Katseet on nyt suunnattu kohti kuukauden ja ehkä koko kauden tärkeimpiä kilpailuja. Alkukauden kisat ovat vain olleet valmistautumista näihin koitoksiin, jotka ovat tasoltaan aivan eri luokkaa kuin tähän mennessä ajetut kilpailut.

Tässä kuussa on siis ohjelmassa neljä UCIn Europe Tour-sarjan kisaa. Ensimmäisenä on vuorossa 14.5 Suomen maajoukkueen kanssa ajettava Scandinavian Race (1.2). Viikkoa myöhemmin Latviassa TWD-Länkenin paidassa Jurmala GP (1.2). Toukokuu huipentuu maajoukkeessa ajettavaan Estonian Cycling Weekendiin, johon sisältyvät Tallinna-Tarto GP (1.1) ja SEB Tarto GP (1.1).

Näistä kilpailuista olen ajanut ainakin osittain kaikki muut paitsi Jurmala GPn, joten on tasan tarkkaan tiedossa mitä odottaa. Luvassa siis lähes 200km vauhdikasta menoa kovassa seurassa.

Kunto alkaa olla taas sillä tasolla kuin kuuluukin, mutta ilmassa leijuu pieniä kysymysmerkkejä parin asian suhteen, jotka voivat vaikuttaa ajamiseen aika radikaalisti. Toivottavasti nämä eivät tule vaivaamaan kyseisissä kisoissa, jotta tulosta tulee ja voidaan ottaa yksi askel eteenpäin matkalla kohti ammattilaispyöräilijän uraa.

Jos jotain kiinnostaa niin http://www.tartumaraton.ee/index.php?sisu=tekst&mid=2300&lang=eng em. linkistä pääsee katsomaan Estonian Cycling Weekendin alustavaa lähtölistaa. Vähänkin pyöräilyä seuranneet huomaavat, että menestys kyseisissä kisoissa ei tule aivan vahingossa, varsinkin kun kisoissa on paikalla näin tasokasta porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti