Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

GP Herning

Eipä mennyt taas kaikki kuin elokuvissa. Koko mies oli haamu verrattuna viime viikonloppuun ja kun päälle lisätään pienet ongelmat hengityksen kanssa, niin ei siitä hyvää seuraa tämän tason kisoissa. Tuloksena oli siis jo tälle vuodelle liiankin tuttu DNF ja autossa istutut reilu 1300 kilometriä.

Kisasta ei jaksa enempää kirjoitella, aika alusta asti huomasi ettei tänään kulje kunnolla. Kova kisa höystettynä pienellä tuulenvireellä, paikoittain kapeilla teillä ja siihen vielä päälle välillä erittäin pehmeitä hiekkateitä. Tämä tarkoitti sitä, että kisa oli enemmän tai vähemmän pelkkää selviytymistä ja sitä kesti noin neljä tuntia, jolloin jalat sanoivat sopimuksen irti. GP Herningiä ei kyllä turhaan kutsuta yhdeksi Tanskan klassikoista, jäätävä ja omalla tavallaan hieno kisa. Voitto meni Lasse Norman Hansenille, mies voitti viime kesänä olympiakultaa omniumissa, joten tasoakin taisi kisassa olla ihan kohtuullisesti.

Ensi sunnuntaina olisi taas vuorossa UCI-kategorian kisa. Jos nyt koittaisi päästä tällä kertaa maaliin, huhun mukaan matkan varrelle on kynnetty mukulakiviä, joten saa nähdä millainen kisa tulee. Toivotaan vielä kaupan päälle hyviä jalkoja ja toimivaa hengitystä, niin olisi hieman kivempi ajella.

Ennen kisaa hymyilytti vielä, myöhemmin hymy kyllä hyytyi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti