Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Omloop van de Glazen Stad

Vuhuu, tällä kertaa pääsin jopa kisan maaliin pääjoukossa, aiheutti joukon riemunkiljahduksia eikun ei nyt aivan...

Otin maanantain kisan jälkeen pari päivää hieman kevyemmin ja torstaina suunnistin kohti Groningenia, suunnitelmana oli käydä riehumassa paikallisessa treenikisassa. Jalat olivat ihan mukavat ja tuloksena oli kolmas sija parin continental-rohvan jälkeen. Keskinopeus oli hevosmiesten tietotoimiston mukaan lähempänä viittäkymppiä kuin neljääkymppiä, joten ei treenikisakaan mennyt aivan ajeluksi vaikka eihän se nyt aivan normaalia kisaa vastaakaan.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Omloop van de Glazen Stad, 170km hieman kiemurtelevalla reitillä, joka oli perinteiseen tyyliin kylvetty täyteen kaikkea kivaa väisteltäväksi, englanniksi tätä kuvaa hienosti termi road furniture. Neutraalistartin jälkeen vuorossa oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ekat 40minuuttia olivatkin pienimuotoista kaaosta, kasoja sai väistellä vähän väliä. Vauhtia riitti ihan reippasti koko päivän, kun kerrankin ei tuulesta ollut isompaa haittaa. Jossain välissä takarenkaasta kuului pssh, sattui hieman huonoon aikaan, joten joutui tekemään kunnolla hommia, että pääsi porukkaan ennen pientä sivaripätkää, huoltoauto nro 28 ei auttanut asiassa yhtään. Loppukisa sitten porukan mukana, onneksi saatiin kisan loppupuolella yksi mies hatkaporukkaan. Tiimille tuloksena kahdeksas sija, ihan kohtuullinen suoritus, kun mukana oli kuitenkin 6 continental-tallia ja muutenkin taso oli kohdillaan. Oma ajo ihan ok, pääjoukon suojissa maaliin. Kai tässä hitaasti, mutta epävarmasti ollaan menossa parempaan suuntaan.

Tulevana viikonloppuna ei ole ohjelmassa kisaa, ellei saa joltain kyytiä Saksanmaalle ja se näyttää hieman epätodennäköiseltä. Sen jälkeen onkin vuorossa pari UCI 1.2-kisaa, ensiksi Tanskassa ja sitten tässä lähes kotikulmilla. Sieltä toivotaan jonkinlaista tulosta, riippuu tietysti vähän siitä millaisella taktiikalla tiimi on liikenteessä. Jos pahimmat allergiaoireetkin helpottaisivat siihen mennessä, niin olisi happikin voisi kulkea hieman paremmin. No sen näkee sitten parin viikon päästä, palataan asiaan silloin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti