Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

maanantai 21. toukokuuta 2012

Jurmala GP

Lauantaina Neuvostoliitossa eikun siis Latviassa ajettu Jurmala GP ei tuottanut allekirjoittaneelle läheskään sitä tulosta, jota sieltä haettiin. Voi todeta, että mukana olleet kaksi Pro Continental-joukkuetta, RusVelo ja Farnese - Selle Italia, dominoivat kisaa.

Kisan kulku lyhyesti kerrottuna: Hatka lähti aika alussa ja meni jo viiden minuutin päähän ja siellä ei ollut maajoukkueella ajajia, mutta onneksi ei ollut myös RusVelolla. RusVelo veti sitten hatkan kiinni Aku Silveniuksen avustuksella ja kilpailu alkoi uudestaan, kun irtiotto tuli kiinni. Ongelmaksi muodostui vain se, että oikeastaan kukaan ei uskaltanut haastaa kilpailun kulkua, vaan kaikki odottelivat loppukiriä. Iskin vielä 1½ kierrosta ennen maalia, mutta kukaan ei lähtenyt mukaan ja en nyt ole niin hevostelukunnossa, että voisin ajaa soolona maaliin. Loppukiriin osallistumisen jätin muiden hommaksi, paras suomalainen oli lopulta Joonas Henttala sijalla 17. Farnese - Selle Italia korjasi voiton Italiaan ja RusVelolle meni hopeaa.

No ei masennuta vaikka taas yksi UCI-kisa meni enemmän tai vähemmän päin mäntyjä vaan suunnataan katseet jo kohti Estonian Cycling Weekendiä. Jos siellä saisi parannettua hieman viime vuoden sijoituksia niin voi olla ihan tyytyväinen, kun vastuskin on tänä vuonna astetta kovempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti