Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

tiistai 14. toukokuuta 2013

Olympia's Tour, 1.etappi

Ensimmäinen maantie-etappi on nyt takana ja menihän se hieman paremmin kuin eilisen prologi. Maaliin pääjoukossa sijalla 77, joten ihan kohtuullisesti meni vaikka eihän tuolla sijoituksella nyt vielä juhlita.

Päivän kisa oli todella hermostunut ja kun siihen lisättiin kova tuuli sekä koko ajan jatkunut reipas matkavauhti niin etapista muodostui kohtuullisen raskas. Kisan alkupuolella kärkeen karkasi sivutuulessa reilun kymmenen ajajan vahva porukka. Tämä täydentyi myöhemmin noin kahdellakymmenellä ajajalla, jotka karkasivat pääjoukolta noin 120km kohdilla. Kyseessä taas melko kova porukka, joka vain sattui missaamaan ensimmäisen yrityksen. Nämä muodostivat myöhemmin kisan kärkiporukan, joka kamppaili etappivoitosta. Samaan aikaan koitin ottaa itse hieman rauhallisemmin pääjoukossa, vaikka ei kovin rennosti päässyt ottamaan, kun päivän keskinopeus oli päälle 45km/h. Maaliin kuitenkin ihan kohtuullisessa hapessa ilman mitään kummempia ongelmia.

Huomenna luvassa 173km etappi, toivottavasti meno olisi hieman rauhallisempaa kuin tänään, vauhti tosin ei taida pahemmin hiljentyä. Ennustajaeukot lupailevat pääosin myötätuulta ja kehnoa keliä. Ratkaisevat hetket ovat luultavasti hieman ennen 100km kohtaa, koska sen jälkeen on vuorossa melkein 30km pituinen silta, jolla porukka menee viimeistään aivan palasiksi. Jos sitä koittaisi huomenna parantaa hieman tämän päivän sijoitusta, tosin en jaksa hirveästi siitä stressata, menee miten menee.

Uutta raporttia pukkaa ehkä taas huomenna. Sitä odotellessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti