Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Olympia's Tour, etapit 5&6

Olympia's Tourin viimeiset etapit on nyt ajettu ja samalla koko etappiajo saatu pakettiin. Melko kova kuuden päivän setti ja siihen vielä päälle TTT, joten viikon aikana on saanut ajaa kisaa ihan tarpeeksi. Nyt voikin ottaa hieman rennommin, olo ei ole edes kovin väsynyt, mutta ehkä se vielä yllättää jostain kulman takaa.

Tempossa en koittanut riehua sen ihmeempiä, perusajelua, tosin vaikka olisi ajanut miten tosissaan niin ehkä hirveästi kovempaa ei olisi kuitenkaan päässyt. Jalat toimivat kuitenkin aika hyvin ja meno oli yllättävän pirteää.

Iltapäivän korttelissa oli tarkoitus yrittää jotain, mutta aika yhtä tyhjän kanssa se oli, koska kisa oli niin kontrolloitu. Epopankki, De Rijke ja muut tiimit halusivat kisan päättyvän massakiriin ja niinhän siinä kävikin. Ajatuksena oli koittaa lusmuilla jonkun porukan kirijunan peesissä lopussa, muttei sitäkään päässyt toteuttamaan, kun flamme rougella takaa kuului pssh. No ehjänä kuitenkin maaliin, kokonaiskisassa saavutin sijan 34, joka oli kohtuullinen ennakko-odotuksiin nähden.

Koko Olympia's Tour oli ihan positiivinen kokemus, vaikka olisihan ne alun ensimmäiset etapit mennä myös hieman paremmin. Limburgin etappiin täytyy olla tyytyväinen, ei tiimi enkä edes itsekään odottanut noin "hyvää etappia". Mutta parasta oli se, että jalat oikeastaan paranivat koko etappiajon ajan eikä edes viimeisenä päivänä jalka ollut kovin raskas. Kai jonkinlainen merkki siitä, että asioita on tehty oikein ?? Toivottavasti meno jatkuu positiivisena seuraavan viikonlopun kisassa ja myös Tour of Estoniassa. Molemmista lähdetään hakemaan hyviä sijoituksia, kun kunto ja itseluottamus tuntuvat olevan menossa tällä hetkellä oikeaan suuntaan.

Paluu Suomeenkin koittaa kohta, ihan mukava palata kotimaan kamaralle, välillä on ollutkin aika kypsä tähän Hollannissa olemiseen. Tarkoitus on näin alunperin olla kotona ainakin kuukauden päivät, saa nähdä kuinka pitkään sitten tulee Lahdessa majailtua, koska tarkkoja suunnitelmia loppukesän osalta ei vielä ole tehty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti