Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Olympia's Tour, 2.etappi

Taas yksi etappi selvitty ehjänä maaliin, vaikka vauhtia ja vaaratilanteita riitti matkan varrella, tuulta tietenkään unohtamatta.

Vauhtia pidettiin taas tänään aika reippaasti heti alusta alkaen, eikä kummoisia hengähdyshetkiä kisan aikana ollut vaikka tulinkin maaliin pääjoukossa. Päivän ratkaisunhetket olivat suunnilleen 80km kohdilla, yllättäen pääjoukko katkesi käytännössä myötätuulessa. Porukka oli hajonnut jo 10km aikaisemmin, jolloin olin ykkösporukassa, mutta tällä kertaa olin haukkaamassa evästä hieman taaempana. Ja kun tajusin, että porukka katkesi niin peli oli silloin jo menetetty. Loppumatka sitten pääjoukossa, ei sielläkään valitettavasti päässyt liian helpolla. Mainitaan vielä, että voittajan keskinopeus oli reilu 47km/h, joten jokainen voi siitä päätellä, että onko ajettu kovaa vai ei.

Huomenna luvassa hieman lyhyempi, 157km etappi. Jos jalkaa riittää, niin pitää koittaa riehua itsensä irtiottoon, jos ei niin sitten voi taas "kruisailla" pääjoukossa. Taas yksi kova päivä tiedossa.

Uutta tarinaa puskee taas huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti