Sivut

Samin blogi: Sekalaista höpinää suomalaiselta pyöräilijältä, tekstit lähinnä sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Varoitus, sisältää avautumista ja pessimismiä.

tiistai 7. toukokuuta 2013

Etappiajoja tiedossa

Vähän positiivisempia uutisia pitkästä aikaa kisarintamalla, ei tosin vielä tulosten muodossa, mutta toivottavasti nekin seuraavat hieman myöhemmin. Eilen varmistui, että pääsen ajamaan ensi viikon maanantaina alkavan Olympia's Tourin (UCI 2.2) ja hevosmiesten tietotoimiston mukaan olisin myös ajamassa maajoukkueen kanssa kuun lopussa olevan Tour of Estonian (UCI 2.1). Viron keikasta tuli vahvistuskin tänään, joten siellä ajetaan maajoukkuepaidassa ja samalla jätetään Hollannin alangot taakse joksikin aikaa.

Muuten ei ole ihmeempää kerrottavaa, hengitys on mennyt hieman parempaan suuntaan, mutta itse ongelmaa ei ole vielä ratkaistu. Ja paikallisten lupaukset asian hoitamiseksi ovat olleet yhtä ponnettomia kuin ennenkin, alkaa kieltämättä hieman kyrsiä. Kunnosta ei ole oikein itselläkään tarkkaa tietoa, tosin ajaminen on kyllä tuntunut nyt hieman paremmalta kuin aikaisemmin. No äkkiähän se tuolla etappiajossa selviää, että onko siellä jaloissa tarpeeksi watteja vai ei, sen verran kovaa porukkaa on kuitenkin vastassa.

Olympia's Tourille en aseta mitään tavoitteita, jos nyt vaan pääsisi ajamaan ilman ongelmia kisan läpi, niin se olisi jo aivan tarpeeksi hyvin. Toivottavasti sieltä tarttuisi hieman taagia jalkoihin ja sitten Tour of Estoniassa saisi tehtyä jonkinlaista tulosta. Heti ToE:n jälkeen on myös luvassa Riga GP (UCI 1.2) TWD-Länkenin kanssa.

Luvataan nyt tähän loppuun vielä, että päivittelen Olympia's Tourilta joka päivä jotain kuulumisia, jos vain majapaikoista löytyy nettiyhteys. Kilpailuista lisätietoa löytyy seuraavista linkeistä, jos jotain sattuu kiinnostamaan: Olympia's Tour & Tour of Estonia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti